Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Konya Deprem Son Dakika

Çevre illerden de hissedilen deprem sonrası vatandaşlar sokağa döküldü ve uzun süre evlerine girmediler. Konya Meramda saat 2043te 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Konya deprem son dakika
Ne3bdsaode4ijm

Son dakika haberine göre AFAD Konyanın Meram ilçesinde saat 2043te 51 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Konya deprem son dakika

. Konyada 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD saat 2043te merkez üssü Konyanın Meram ilçesi olan 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Son dakika haberine göre. Konyada 51 büyüklüğünde deprem haberi ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın.

KONYADA 9 ŞUBAT 2021 TARİHİNDE MEYDANA GELEN DEPREMİN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ. AFAD tarafından yapılan açıklamada Konyanın Meramda saat 2043 sularında 51 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı - Yaşam Haberleri. Son dakika deprem haberleri. Deprem Antalya Aksaray ve Ispartada da hissedildi.

Depremin 2043de gerçekleştiği belirtildi. Avrupa Sismoloji Derneği. Hasar tespit çalışmaları başlatıldı AFAD Kandilli son depremler Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından elde edilen. Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de hissedildiği öğrenilirken bölgede şu an.

AFADın internet sitesinde yer alan bilgiye göre. Beginning of dialog window. AFAD Konyadaki deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu bilgisi alınmış olup ekiplerimiz bölgeye sevk edilmiştir. Son dakika haberine göre.

Saat 2044 sularında meydana gelen deprem oldukça uzun sürdü. Konyanın Meram ilçesinde 51 büyüklüğünde deprem yaşandı. Son dakika haberine göre. Son dakika haberi.

Şu ana kadar bölgeden herhangi bir olumsuz haber gelmezken depremin. Son dakika haberine göre Konyada 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD Konyada 51 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıkladı. This is a modal window.

Konyanın Meram ilçesinde saat. Son dakika haberleri. AFADdan son dakika deprem açıklaması geldi. Haberler 08112021 - 2054.

Deprem Isparta Antalya ve birçok ilden hissedildi. Konyanın Meram ilçesinde saat 2043te 51 büyüklüğünde deprem yaşandı. KONYA yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı.

Escape will cancel and close the window. Konyada 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 1061 kilometre derinliğinde gerçekleşti. AFAD Konyada 51 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Konyanın Meram ilçesinde 51 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Son dakika depremleri. Konyanın Meram ilçesinde saat 2043te 51 büyüklüğünde deprem yaşandı. Konyanın Derebucak ilçesinde 45 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Konyada birer dakika arayla 3 deprem Son depremler AFAD Konyanın Tuzlukçu ilçesinde saat 1851de 47 saat 1852de 4 ve 1853te de 41 büyüklüğünde depremlerin meydana geldiğini. Son Depremler 7 Eylül 2021 1819 - MIDILLI ADASI GUNEYI EGE DENIZI 24 Şiddetinde Deprem Yaşandı. AFAD dan aktarılan bilgiye göre Konyanın Meram ilçesinde saat 2043te 51 büyüklüğünde meydana gelen depremin derinliği 1061 km olarak açıklandı. Son dakika deprem haberleri - Son Dakika.

08 Kas 2021 - 2324. Konyada saat 2043te 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFADın verilerine göre Konyanın Meram ilçesinde 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de hissedildiği öğrenilirken bölgede şu an için herhangi bir olumsuzluğa da rastlamadığı.

08 Kas 2021 - 2312 - Gündem Güncelleme. Afet ve Acil Durum Yönetimi. Konya Meramda 51 büyüklüğünde deprem. Deprem çevre il ve ilçelerden de hissedildi.

Konyada 28 Ekim 0038 sularında 4 şiddetinde deprem meydana geldi962 km derinliğinde gerçekleşen deprem AFAD verilerine göre 4 Kandilli Rasathanesi verilerine 39 şiddetinde deprem. Son dakika haberi. Bakan Kurumdan Konyadaki depremle ilgili son dakika açıklaması Konyada 51 şiddetinde deprem oldu Konyada bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Kandilli Rasathanesine göre Konya Meramda saat 2043te 50 şiddetinde deprem meydana geldi.

AFADın verdiği bilgilere göre merkez üssü Konya Meramda 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konyanın Meram ilçesinde saatler 2043ü gösterirken 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şiddetli depremin çevre illerden de hissedildiği. Konyada 51 büyüklüğünde deprem haberi ile ilgili son durum video ve ilgili flaş haberler.

Konyada 51 büyüklüğünde deprem. GÜNCEL haberleri ve en sıcak haber başlıkları burada. SON DAKİKA HABERİ. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD Konyanın Meram ilçesinde meydana gelen depremin ardından şu an itibarıyla olumsuz bir ihbarın.

Konya Meram deprem.

Konya deprem son dakika
Cmncworutbvtam

Konya deprem son dakika
Konya Da Deprem Mi Oldu Kac Siddetinde 8 Kasim Afad Ve Kandilli Son Depremler Listesi Gundem Haberleri

Konya deprem son dakika
Gpsg860l8nxa0m

Konya deprem son dakika
Son Dakika Konya Da Deprem Mi Oldu Nerede Deprem Oldu 8 Kasim 2021 Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi Son Dakika Haber

Konya deprem son dakika
F3qifkx0nnhewm

Konya deprem son dakika
Son Dakika Deprem Haberi Konya Da Siddetli Deprem Son Dakika Haber

Konya deprem son dakika
Iaqxyp2ce2m5mm

Konya deprem son dakika
Ne3bdsaode4ijm

Post a Comment for "Konya Deprem Son Dakika"