Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

huis te koop erpe mere

Garages en zolders bevindt zich langs de Zandstraat in Erondegem. 1792 gemiddeld de prijs schommelt tussen 925 en 3191.

Huis Te Koop Erpe Mere Deelgemeenten Zimmo
Huis Te Koop Erpe Mere Deelgemeenten Zimmo

De eerste verdieping bestaat uit een nachthal 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met ensuite dressing.

. GEEN IMMO In Aaigem een landelijke deelgemeente van Erpe-Mere vindt u deze ruime op te frissen te renoveren woning. Deze woning treffen we aan de Dorpsstraat een zijstraat van de verbindingsweg Erpe-Mere - Aalst. Misschien zijn er andere interessante woningen te koop in Erpe-mere. Huis te koop Erpe-Mere Merestraat 73 ref.

Huis te koop woning met loods huis appartement te koop immo te koop huis met weide huis met paardenstallen woning met magazijn huizen te koop studio met zeezicht te koop uit de hand te koop. Meer info fotos op aanvraag via thierrystructurabe Prachtige én EXCLUSIEVE eigendom TE KOOP in het centrum van Aalst en dit met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst - 3915m² op een terrein van 5a93ca. 4 weken 3 slaapkamers 1 badkamer 150m2. Woonhuis te koop Erpe-Mere - Huis Nieuwbouw.

28 0 sinds 17 apr. Deze volumineuze woning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 200 m² excl. Wil je een appartement woning of ander pand kopen in de regio rond Erpe-Mere of AalstBij Immo De Rick vindt u een uitgebreid aanbod aan verschillende panden die te koop staanDoe beroep op een erkend vastgoedkantoor tijdens uw zoektocht naar het perfecte huis of appartementImmo De Rick heeft ervaring met vastgoed. Ook ideaal voor commerciële.

Boskouterstraat 5A 9420 Erpe. Bekijk publicaties met fotos verkoopgeschiedenis en gebruik onze gedetailleerde filters om het perfecte pand te vinden. Zeer solide te renoveren woning te Erpe-Mere. Zoek tussen 29 huizen en Nieuwbouw te koop in Mere Erpe-Mere vanaf 149000.

Bekijk ons huidige aanbod huizen te koop Erpe-Mere of bekijk ook ons overige aanbod te koop in. Te Koop Referentie Gemeente Alle steden 9300 - Aalst 9308 - Aalst 9320 - Aalst 9320 - Aalst Erembodegem 9310 - Aalst Moorsel 1790 - Affligem 34210 - Azillanet 9470 - Denderleeuw 9473 - Denderleeuw Welle 9200 - Dendermonde 9420 - Erpe-Mere 1570 - Galmaarden 9451 - Haaltert 9220 - Hamme 9308 - Hofstade 9340 - Lede 1770 - Liedekerke 9402 - Ninove. Of wacht je liever ons nieuwste aanbod af. Erpe-Mere 140 m² 2643 m² 3 kamers 1 badkamer huis Open keuken Berging Nieuwbouw.

Tal van mogelijkheden - 3 slaapkamers. Wenst u op de hoogte gebracht te worden van zodra er nieuwe huizen te koop in Erpe-Mere zijn klik dan hier. 3 1 214 m² 375 m². Huis in Erpe-mere Gerenoveerde woning met prachtige tuin.

Te renoveren knusse rijwoning met mooie tuin. Ontdek het volledige aanbod vastgoed te koop. TE KOOP te Erpe - Mere centraal gelegen woning met tal van mogelijkheden op 5 are 77 ca. Deze driegevelwoning werd opgetrokken in 1964 en is gelegen op een centrale locatie.

Appartement of woning kopen in Erpe-Mere. Bekijk deze panden rondom Dorpsstraat 9420 Erpe Erpe-Mere. Dit oud fabrieksgebouw werd volledig tot in de puntjes. Huizen te koop in Mere Erpe-Mere.

Deze ruime woning is gelegen in de Merestraat en op wandelafstand van bakker supermarkt banken scholen. Instapklare woning met grote tuin in Erpe - Mere. De totale oppervlakte van het perceel. Dit geeft een verschil van -1571 vergeleken met appartementen.

Huis te koop woning met loods huis appartement te koop immo te koop huis met weide huis met paardenstallen woning met magazijn huizen te koop studio met zeezicht te koop uit de hand te koop blankenberge oostende te koop immo hoeve woning te koop appartement te koop zee kangoeroewoning opbrengsteigendom. Huis te koop in Mere 9420 9420 Mere Erpe-Mere Provincie Oost-Vlaanderen. Zevekootstraat 143 9420 Erpe. Deze recent vernieuwde instapklare woning is gelegen te Erpe en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal apart toilet wasplaats een ruime leefruimte met massieve parket en een volledig geinstalleerde keuken met kookeiland.

1 250 000. TE KOOP BIJ LANDBERGH. Huis Te koop in Erpe-mere België - Eengezinswoning. De huizen hebben een lagere prijs per m² in Erpe-Mere.

De ligging is nagenoeg uitstekend met alle voorzieningen zoals supermarkten scholen en winkels in de directe nabijheid. Korting van 10 000 euro voor nog te bouwen half open bebouwing gelegen in een kleine groene rustige verkaveling te bambrugge doch nabij alle dagelijkse noden. Woning met 3 slaapkamers. Te koop in Erondegem een ruime volledige op maat gerenoveerde woning afwerking naar keuze van koper.

Helaas staat het zoekertje met referentie 3151540 niet meer online. Prijs per m² voor een huis. Helaas zijn er momenteel geen huizen te koop in Erpe-mere. Immo De Ras jouw vastgoedexpert voor de verkoop en verhuur van huizen appartementen en gronden.

Aanbod huizen te koop. Op Realo vind je 18 huizen te koop in Erpe-Mere. 7 Ruimtes 392 m². De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de 1792.

Maak dan zeker een automatische zoekopdracht aan zodat we je per mail op de hoogte kunnen houden van het nieuwste aanbod dat voldoet aan jouw criteria. Kortom een ruim huis met groot potentieel geschikt voor een polyvalente invulling. De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal nieuwe keuken eetkamer living met aansluitend groot terras en leuke gezellige tuin apart toilet wasruimte en. Nieuwbouw mere wordt dit uw droomwoning.

Woning met loods in Erondegem. Welgelegen HOB te koop te Erpe. Deze bouwgrond is gelegen in de achterstraat in.

Huis Te Koop Mere 9420 Immoweb
Huis Te Koop Mere 9420 Immoweb
Huis Te Koop Erpe Mere Deelgemeenten Zimmo
Huis Te Koop Erpe Mere Deelgemeenten Zimmo
Huis Te Koop Erpe Mere Immo De Rick
Huis Te Koop Erpe Mere Immo De Rick
C4rhdbzjsoi96m
C4rhdbzjsoi96m
Huis Te Koop Mere 9420 Immoweb
Huis Te Koop Mere 9420 Immoweb

Post a Comment for "huis te koop erpe mere"